Louise 1

Één jaar vol Louise liefde.

Liefste Louise, je eerste verjaardag is zo speciaal. We hoeven je leeftijd niet langer in weken of maanden te tellen en je wordt officieel een peuter. Maar eigenlijk is het ook een beetje mijn verjaardag. Ik ben ondertussen één jaar mama. Het aller mooiste cadeau dat iemand me ooit kon geven. Natuurlijk waren er vele slapeloze nachten, ellenlange boswandelingen om je in slaap te krijgen, genoeg vuile pampers om een hele kamer te vullen en tientallen potjes wortelpuree die maar niet uit je kleren wilden gaan. Maar het was ook een jaar van oneindige liefde, ontelbare herinneringen, aanstekelijke schaterlachjes, enorm veel spetterplezier in bad en een jaar waarin je zo ontzettend snel veranderd bent. Ik zag hoe je je kleine handjes ontdekte, hoe je genoot van onze gezellige momentjes borstvoeding, hoe je stilletjes aan de wereld wou ontdekken. Ik geniet van al je lachjes en ik voel me elke keer opnieuw zo ontzettend fier als je weer iets nieuw hebt geleerd. Je eerste lachje, de eerste keer zelf rechtop zitten, je eerste woordje, de eerste keer rollen, kruipen, staan, stappen,…

Na één jaar kunnen we zeggen dat we je karaktertje al goed kunnen zien. Je bent een echte vrolijke meid met enorm veel doorzettingsvermogen. Gelukkig eet en reis je net zo graag als mama en papa en kunnen we je zonder problemen overal mee naartoe nemen. Ik kan niet wachten om je dit jaar weer te zien groeien en kijk al uit naar de vele avonturen die we het komende jaar samen gaan beleven!

Ik wens je de meest onbezorgde, liefdevolste en gelukkigste eerste verjaardag toe!

Veel liefs, van je o zo fiere mama!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s